Ozon generator

Ben je op zoek naar een snelle manier voor doeltreffende desinfectie, het kwijtraken van onaangename geuren, bv. in de wagen, verbetering van luchtkwaliteit in de firma of verwijdering van allergenen, zwammen en schimmels in airco?

Ozon generator lost dit alles op.
 

ONZE SHOP EN MEER INFO OP: www.ozondesinfectie.be

Wat is ozon ?

Ozon, is een actieve vorm van zuurstof. Het werd ontdekt door de Duitse wetenschapper Christian Friedrich Schönbein (1799-1868) in 1840. Een ozonmolecuul wordt opgebouwd door 3 atomen van zuurstof. In vrije toestand bevindt zich in hogere lagen van de atmosfeer, ons beschemend tegen de schadelijke uvb-straling. Ozon wordt eveneens afgescheid bij waterelektrolyse.

Werking van ozon.

Sinds lange tijd is de weldadige invloed van ozon op levensprocessen die plaats hebben op aarde wel bekend. Zo gebeurt het ook met ozon gemaakt door de mens in een generator. Ozon, naast hydroxylen (vrije radicalen OH) is het sterkste bekende oxidatiemiddel dat in de natura voorkomt – het beschermt niet alleen alles wat leeft tegen de schadelijke invloed van ultraviolet zonnestralen, het is ook heel doeltreffend bij vernietiging van bacteriën, virussen, schimmels en onaangename geuren.