Ozon generator

Een  ionisator is een apparaat dat negatieve ionen produceert. Door een hoge negatieve spanning te creëren wordt het een straal van negatieve ionen opgewekt die naar de omgeving via de naalden in openingen van een ionisator gestuurd wordt. De negatieve ionen hechten zich aan bij stofmoleculen, pollen, nicotinerook en andere verontreinigingen en zorgen voor het neerzakken. De negatieve ionen hebben een positieve invloed op een goede gemoedstoestand, ze verdrijven vermoeidheid, versnellen rust, de concentratie wordt versterkt, het leerstof beter opgenomen.

Een ionisator is ontstaan met het oog voor uw gezondheid en goed gevoel.

 

ONZE SHOP EN MEER INFO OP: www.ozondesinfectie.be

Een ionisator  betekent zuiver lucht in jouw huis, je firma.

Een ionisator,  verwijdert de gevolgen van straling van een computer- en tv-scherm.  Verdrijft uit de lucht stofdeeltjes, sigarettenrook, pollen (stuifmeel) van bloemen, bacteriën en mijten. Is onontbeerlijk voor personen die aan pollenallergieën en ontstekingen aan luchtwegen lijden.

Ionisator werkt therapeutisch en ondersteunt de traditionele behandelingsmiddelen bij veel ziektes van luchtwegenstelsel, o.a. bij astma. In het algemeen versterkt het apparaat het lichaam – de lucht verzadigd met negatieve ionen vindt men in naaldbossen.