Wij zijn Vertegenwoordigers van de Europese firma DISLA op de Belgische en Nederlandse markt. Firma Disla houdt zich bezig met de productie van aluminium velgen van unieke modellen en bieden 5 jaar waarborg op de structuur.

DISLA velgen staan voor de hoogste kwaliteit van structuur, en hun vernislaag de aantrekkelijke prijs vormen bijkomende troeven.

Bij de productie van de velgen worden alleen hoogwaardige legeringen van gerenomeerde producenten gebruikt. Bovendien worden de grondstoffen voortdurend onderworpen aan kwaliteitscontroles d.m.v. spectraalanalyse.

Ook op verdere fases van productieproces worden gedetailleerde onderzoeken uitgevoerd. Direct na de beëindiging van het gietproces ondergaat elke velg een volledig geautomatiseerde controle met Röntgenstralen. In een latere controle van dichtheid, uitgevoerd met gebruik van helium, controle van nauwkeurigheid van rotatiebeweging, overeenstemming met afmetingen en definitieve controle laten toe productiegebreken tot een minimum te beperken. 5 jaar waarborg voor de structuur en 2 jaar waarborg voor vernis zijn daar het bewijs van.

Wij bezitten 20 soorten van aluvelgen van het merk Disla, in afmetingen van 13” tot 20”. In ons aanbod vinden jullie een omvangrijke catalogus van moderne lijnen zoals Assassin, Bayern, Evolution, Genesis of Munich, en ook van meer klassieke – Rapide, Scorpio, Turismo, Hornet, Formula en andere. Bijkomend, een grote keuze van kleuren maakt het mogelijk de velgen perfect voor elke auto aan te passen.

DISLA bezit Europese certificaten PIMOT en TUV, die de kwaliteit van producten bevestigen.

WIJ NODIGEN U UIT TOT SAMENWERKING.

ALUVELGEN DETAILING

Lindenstraat 298

B-2070 Zwijndrecht

Belgié

Tel:+32 (0)487133637

aluvelgen.info@gmail.com

1234567891011121314151617181920